Naime, Marijo Curić suvereno vlada kuhinjom najluksuznijeg restorana u Hrvatskoj. Dok se svijet nije suočio s globalnom pandemijom, ovaj restoran imao je podužu listu čekanja, a za stol je bilo potrebno najaviti se mjesecima unaprijed. Odmah po dolasku primijetit ćete najsmjeliji servis koji ste imali prilike doživjeti u Hrvatskoj. Da nismo zakoračili u listopad, ovaj restoran brojao bi šezdesetak članova osoblja, koji je sad u smanjenom obujmu kako se sezona bliži kraju. Osim sommeliera, konobara, brigade u kuhinji i voditelja restorana, ovdje rade i “food runneri”, djelatnici koji su zaduženi za donošenje hrane od kuhinje do konobara, koji potom preuzimaju hranu i poslužuju je na sam stol. Važno je spomenuti da se na nešto više od tisuću kvadratnih metara u jednoj večeri posluži oko 150 večera, imajući na umu da je svaki slijed tehnički savršen, u što smo se osobno uvjerili. Za takvu preciznost u servisu, atmosferi, vinskoj karti i naravno gastronomskoj priči uz chefa Curića zadužen je i glavni voditelj Rudolf Papac.