Od hladnih i toplih predjela i juha, posebno kategoriziranih jela od piletine, puretine, divljači i teletine te širokog izbora deserata i nekoliko prijedloga za najmlađe. Budući da je bio topao ljetni dan kad smo posjetili restoran, blagovanje smo odlučili započeti hladnim predjelom, točnije sušenim goveđim jezikom koji služe s džemom od luka, bučinim uljem i košticama, radičem i zelenom salatom te preprženim krutonima. Potonji su uz ovo jelo potpuno nepotrebni budući da su nam na početku odmah poslužene dvije vrste domaćeg kruha, onaj sa sjemenkama i kukuruzni, koji su zamirisali čim su stavljeni na stol. Jedna porcija goveđeg jezika i više je nego dovoljna kao predjelo za dvije osobe, a on sam je bio predivno mekan, intenzivno mesnog okusa i dovoljno začinjen. Iako se suštinski smatra hranom siromaha, goveđi jezik na ovom tanjuru definitivno postaje pripadnik aristokracije.
Izbor glavnih jela zaista je pozamašan i teško se odlučiti što naručiti. Ipak, s obzirom na podneblje u kojem smo se nalazili, nismo mogli preskočiti patku i, naravno, divljač.